Trafic Van

renault-trafic-van-f82-ph2-002_ig_w600_h337.jpg

A ROBUSZTUS ÉS DINAMIKUS KIALAKÍTÁSÚ KISTEHERAUTÓ

A Trafic Van a kényelmet és a praktikumot kiválóan ötvözi. Az ötletesen kialakított belső térben az utasülés alatt egy csapóajtó található, amelynek köszönhetően az autó rakodóhossza 4,15 m², a négyszögletes kialakításnak köszönhetően pedig az autó optimális, az L2H2 verzió esetén akár 8,9 m³-es rakodási kapacitással rendelkezik. Elöl 88 liternyi tárolóhely, „mobil iroda“ elrendezés és teljes kényelem várja - akárhová és akármerre is utazik éppen.

elegáns kialakítás
Új orr-rész az első, megújult lökhárítónál, vízszintes motorháztető, függőleges hűtőrács, Viharkék fényezés - a Trafic Van egy igazán vonzó kialakítású autó.

fotógaléria megtekintése

_

RENAULT LIFE kesztyűtartó fiók
A 7 literes RENAULT LIFE kesztyűtartó fiókban minden dokumentumot a keze ügyében tarthat. A Trafic Van egy valódi mobil irodával könnyíti meg a napi munkavégzést.

_

optimalizált méretű rakodótér
A kategória legnagyobb méretű rakodóterében könnyedén szállíthat bármit. Használja ki az akár 8,9 m3-es rakodási kapacitást!

_

intuitív műszerfal
A vízszintes díszítő vonalakkal kiemelt, egészen az ajtópanelig érő műszerfal nyitottabbá teszi a vezetőteret és 88 liternyi tárolóhelyet biztosít.

_

az utastér kényelme
8“ EASY LINK multimédia rendszer, mobil irodává alakítható középső ülés és 88 liternyi tárolóhely... az új Trafic Van belső terét úgy alakítottuk ki, hogy minden igénynek képes legyen megfelelni.

felszereltség

praktikus, sokoldalú és biztonságos

renault-trafic-van-f82-ph2-007_ig_w400_h225.jpg

egyszerűen kezelhető belső tér

Helyezze magát kényelembe a Trafic Van utasterében, ami bárhol lehetővé teszi a munkavégzést. A variálható, valódi munkaterületet biztosító belső térben a középső ülés háttámláját egyszerűen hajtsa le, így mobil irodává alakul át. Itt elhelyezheti laptopját/táblagépét, illetve a dokumentumokhoz rendelkezésére áll egy forgatható, A4-es méretű dokumentumtároló is.

renault-trafic-van-f82-ph2-008_ig_w400_h225.jpg

optimalizált méretű raktér

A válaszfalban található csapóajtónak köszönhetően a Trafic Van rendelkezik a szegmens legnagyobb, 4,15 méteres hasznos rakodóhosszával. Így optimális rakodási kapacitást, a négyszögletes kialakításnak köszönhetően akár 8,9 m3 területet érhet el.

biztonságos vezetés

Közlekedjen a lehető legjobb körülmények között a Trafic Van tíz új vezetéstámogató rendszerével: holttérfigyelő rendszer, adaptív tempomat, sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, aktív vészfékező rendszer... Az autózás még soha nem volt ennyire kényelmes és biztonságos egyszerre.

felszereltség

Mi mindenre gondoltunk, hogy megkönnyítsük a mindennapjait!


1560962145426.jpg

Találékony és online

Mivel a mindennapok kiszámíthatatlanok, és minden akadályt jól kell vennie, aj TRAFIC kialakítása okosan történt :

  • Okos mobil iroda 
  • Csapóajtó a hosszú rakományokhoz 
  • Vezetéstámogató technológiák 
  • Online multimédia rendszer
  • AndoidAuto™ & Apple CarPlay™

 

1561377193378.jpg

Személyre szabott munkaeszköz

Élelmiszeripar, építőipar, egészségügy...  Minden tevékenység egyedi jellegű, nekünk pedig megvan a megoldásunk bármilyen igényre! Fedezze fel kulcsrakész felszereltségeinket,  speciális kialakításainkat és átalakításai megoldásainkat .

Renault Trafic Van vegyes fogyasztás l/100 km: 6,9 – 8,2 CO2-kibocsátás g/km: 182 -215. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.

Márkáink